färg

form och fantasi

kryddat med

kvalitet!

Händer under 2020

I stort sett alla evenemang påverkas av Coronapandemin, jag uppdaterar så fort något ändras och jag får information från arrangörerna. 


28 februari - 1 mars, Fårfest i Kil

Jag ställer ut tillsammans med 150 andra utställare, allt med inriktning på fåret.

Årets tema är Får - the future25-26 april, Yarn Fest Stockholm

En helt ny garnmässa som anordnas på Artipelag i Stockholm. Jag medverkar med min ulliga keramik bland alla ulliga  garner. OBS! INSTÄLLT pga Coronaviruset

Inställt helt 2020. Planering för en ny mässa våren 2021 pågår.(9-10 maj), Trädgårdsmässa i Tällberg

Trädgårdsmässa vid Villa Långbers i fina Tällberg.Trägårdstema på det mesta, och jag finns på plats med bi-saker, gökpipare och annat naturinspirerat.

OBS! Inställt!30-31 maj, Trädgårdsmässa i Örebro INSTÄLLT! 

Trädgårdsmässa vid Dylta Bruk. Trägårdstema på det mesta, och jag finns på plats med bi-saker, gökpipare och annat naturinspirerat.

Nytt datum planeras till 15-16 maj 202128 juni - 4 juli, Pop Up-butik i Lillstugan i Rättvik

(bredvid Handslaget) Maria Nordlund , Visiblewool, och jag gör om förra sommarens roliga Pop-Up. Vi fyller upp Lillstugan i en vecka med garner, keramik och vävt, mjukt och hårt blandat i en härlig mix! Mer info om öppettider mm kommer senare.Länkar finns i evenemangsnamnen. Listan uppdateras så fort något nytt tillkommer.

Vilsamma vävar och vilda djur

- en textil safari

 

Susann Levál, från thehappyweaver, och jag har haft ett samarbete med en vävutställning som mål. Utställningen visades i Köping i februari 2017, samt i Borlänge 2018. Det var en vävutställning med fokus på att fritid och natur betyder mycket för vår hälsa. I dagens stressade samhälle är det viktigt med återhämtning, att vi får ny energi på olika sätt för att orka med, att ta en paus!

 

I utställningen visade vi genom vävningen hur man kan "ladda batterierna". Vi valde enkla sätt att väva, med till exempel tuskaft kan man spåna iväg rejält! Att blanda in roliga material i vävningen och ägna lite extra tid för montering kan vara en rejäl vitaminkick! Vi visade bland annat lekfulla djur, mattor, hängmatta, solstolar, lampor, pallar, kuddar och fällsängar.

 

Utställningen visades i en uppdaterad form i Stenhuset i Surahammar under

perioden 29 juni - 4 augusti 2019, nu med namnet Vlsamma sommarvävar och vilda djur.

 

FILMTAJM! Ioannis Papadonikolakis, Surahammars konst- och hantverksgille har smugit runt bland de vilda djuren nattetid och filmat utställningen :) 

 

Här hittar du länk till Susann


Åsa Åkerström Design AB              070-616 59 37             info@asaakerstrom.com              www.asaakerstrom.com   

Allt material på denna sida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.

© 2015 Åsa Åkerström Design AB