Händer under 2022

Fårfest i Kil är inställd även 20227 - 8 maj, Trädgårdsmässa i Örebro  

Trädgårdsmässa vid Dylta Bruk. Trägårdstema på det mesta, och jag finns på plats med bi-saker, gökpipare och annat naturinspirerat.14 - 15 maj, Trädgårdsmässa i Tällberg  

Trädgårdsmässa vid Gyllene Hornet i fina Tällberg. Trägårdstema på det mesta, och jag finns på plats med bi-saker, gökpipare och annat naturinspirerat.Länkar finns i evenemangsnamnen. Listan uppdateras så fort något nytt tillkommer.

Vilsamma vävar och vilda djur

- en textil safari

 

Susann Levál, från thehappyweaver, och jag har haft ett samarbete med en vävutställning som mål. Utställningen visades i Köping 2017, Borlänge 2018 samt i Surahammar 2019. Det var en vävutställning med fokus på att fritid och natur betyder mycket för vår hälsa. I dagens stressade samhälle är det viktigt med återhämtning, att vi får ny energi på olika sätt för att orka med, att ta en paus!

 

I utställningen visade vi genom vävningen hur man kan "ladda batterierna". Vi valde enkla sätt att väva, med till exempel tuskaft kan man spåna iväg rejält! Att blanda in roliga material i vävningen och ägna lite extra tid för montering kan vara en rejäl vitaminkick! Vi visade bland annat lekfulla djur, mattor, hängmatta, solstolar, lampor, pallar, kuddar och fällsängar.

 

FILMTAJM! Ioannis Papadonikolakis, Surahammars konst- och hantverksgille har smugit runt bland de vilda djuren nattetid och filmat utställningen :) 

 

Här hittar du länk till Susann