färg

form och fantasi

kryddat med

kvalitet!

Händer under 2020

28 februari - 1 mars, Fårfest i Kil

Jag ställer ut tillsammans med 150 andra utställare, allt med inriktning på fåret.

Årets tema är Får - the future25-26 april, Yarn Fest Stockholm

En helt ny garnmässa som anordnas på Artipelag i Stockholm. Jag medverkar med min ulliga keramik bland alla ulliga  garner.


9-10 maj, Trädgårdsmässa i Tällberg

Trädgårdsmässa vid Villa Långbers i fina Tällberg.Trägårdstema på det mesta, och jag finns på plats med bi-saker, gökpipare och annat naturinspirerat.28 juni - 4 juli, Pop Up-butik i Lillstugan (bredvid Handslaget) i Rättvik

mer info om öppettider kommer


 
Länkar finns i evenemangsnamnen. Listan uppdateras så fort något nytt tillkommer.

Här hittar du länk till Susann

Vilsamma vävar och vilda djur

- en textil safari

 

Susann Levál, från thehappyweaver, och jag har haft ett samarbete med en vävutställning som mål. Utställningen visades i Köping i februari 2017, samt i Borlänge 2018. Det var en vävutställning med fokus på att fritid och natur betyder mycket för vår hälsa. I dagens stressade samhälle är det viktigt med återhämtning, att vi får ny energi på olika sätt för att orka med, att ta en paus!

 

I utställningen visade vi genom vävningen hur man kan "ladda batterierna". Vi valde enkla sätt att väva, med till exempel tuskaft kan man spåna iväg rejält! Att blanda in roliga material i vävningen och ägna lite extra tid för montering kan vara en rejäl vitaminkick! Vi visade bland annat lekfulla djur, mattor, hängmatta, solstolar, lampor, pallar, kuddar och fällsängar.

 

Utställningen visades i en uppdaterad form i Stenhuset i Surahammar under

perioden 29 juni - 4 augusti 2019, nu med namnet Vlsamma sommarvävar och vilda djur.

 

FILMTAJM! Ioannis Papadonikolakis, Surahammars konst- och hantverksgille har smugit runt bland de vilda djuren nattetid och filmat utställningen :) 

 


Åsa Åkerström Design AB              070-616 59 37             design@asaakerstrom.com              www.asaakerstrom.com   

Allt material på denna sida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.

© 2015 Åsa Åkerström Design AB