färg

form och fantasi

kryddat med

kvalitet!

Händer under 2019

1-3 mars, Fårfest i Kil

Jag ställer ut tillsammans med 150 andra utställare, allt med inriktning på fåret.

Årets tema är Fårnyelse


6 april, Sundbornsgården i Sundborn

Stickläger i Sundborn. Jag finns med och säljer min keramik bland alla garnnystan! Klockan 13-17 finns jag på plats med rakufår och annan keramik.

 

3-5 maj, Trädgårdsmässa i Steninge

Mässa med allt som hör trädgården till! 

 

 

11-12 maj, Trädgårdsmässa i Tällberg

Även denna helg går allt i trädgårdens tecken


 

29 juni - 4 augusti, Vilsamma sommarvävar & Vilda djur

Utställningen kommer att visas i Stenhuset i Surahammar under sommaren, med några nya alster och liten ändring på namnet, det är ju sommar denna gång! Vernissage 29 juni kl 14.


 

30 juni - 6 juli Pop Up-butik i Rättvik

I Lillstugan bredvid Handslaget i Rättvik har jag och Maria Nordlund, Visiblewool, en tillfällig butik fylld med vårt hantverk. Öppettider sönd 11-15, månd-fred 10-18, lörd 10-15, välkomna!12 - 14 juli,  Slöjdmässan i Hjo

Mitt i Hjo, under de mäktiga trädens kronor, samlas en väldans massa hantverkare under tre dagar i juli

Öppet fred 11-18, lörd 10-18, sönd 10-16. Gratis entré och parkering.


 

9 - 10 augusti, Ullmarknad i Österbybruk

Fokus på den svenska ullen! Ull, garner, hantverk och workshops i den fina miljön runt herrgården i Österbybruk. Jag packar upp min fårkeramik och säljer på plats!


 

7 september, Kulturkalaset i Leksand

Kalas i hela Leksand! Jag och mitt hantverk är med och kalasar :)30 nov - 1 december, Julmarknad i Gamla Linköping

Lördag och söndag finns jag på plats i gulliga gamla Linköping med mitt hantverk, 11-16 båda dagarna.8 december, Julmarknad vid Falu Gruva

Klassisk julig marknad vid Stora Stöten i Falun. Hantverk och mathantverk fyller upp stora gruvplatsen. 10-17 finns jag på plats med mitt hantverk .Länkar finns i evenemangsnamnen. Listan uppdateras så fort något nytt tillkommer.

Här hittar du länk till Susann

Vilsamma vävar och vilda djur

- en textil safari

 

Susann Levál, från thehappyweaver, och jag har haft ett samarbete med en vävutställning som mål. Utställningen visades i Köping i februari 2017, samt i Borlänge 2018. Det var en vävutställning med fokus på att fritid och natur betyder mycket för vår hälsa. I dagens stressade samhälle är det viktigt med återhämtning, att vi får ny energi på olika sätt för att orka med, att ta en paus!

 

I utställningen visade vi genom vävningen hur man kan "ladda batterierna". Vi valde enkla sätt att väva, med till exempel tuskaft kan man spåna iväg rejält! Att blanda in roliga material i vävningen och ägna lite extra tid för montering kan vara en rejäl vitaminkick! Vi visade bland annat lekfulla djur, mattor, hängmatta, solstolar, lampor, pallar, kuddar och fällsängar.

 

Utställningen visades i en uppdaterad form i Stenhuset i Surahammar under

perioden 29 juni - 4 augusti 2019, nu med namnet Vlsamma sommarvävar och vilda djur.

 

FILMTAJM! Ioannis Papadonikolakis, Surahammars konst- och hantverksgille har smugit runt bland de vilda djuren nattetid och filmat utställningen :) 

 


Åsa Åkerström Design AB              070-616 59 37             design@asaakerstrom.com              www.asaakerstrom.com   

Allt material på denna sida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.

© 2015 Åsa Åkerström Design AB